Alertes
Inici / Educació / L’Ajuntament de Xàtiva rep als Premis Extraordinaris de Primària

L’Ajuntament de Xàtiva rep als Premis Extraordinaris de Primària

Un total de 15 alumnes de la ciutat aconsegueixen aquest reconeixement de la Generalitat pel curs 2018-2019

 

Xàtiva, 29 de novembre de 2019.-  L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la primera tinent d’alcalde Xelo Angulo han rebut hui al saló de plens de l’Ajuntament de Xàtiva als i les diferents estudiants de la ciutat que han aconseguit el Premi Extraordinari de Primària durant el curs 2018-2019.

En total han estat quinze els i les alumnes que han aconseguit aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana, d’un total de cinc centres. Per part del CEIP Beato Jacinto Castanyeda: Marina Alberola Camarasa, Jordi Gramage Gironés i Inés Pérez Montesinos; del Col·legi Claret: Pepe Guerrero Ferragud, Mireia Llopis Francés i Victor López Ballester; del col·legi La Immaculada: Paula Cano Aroca, Maika Sarrió García i Sofía Taich Vidal; pel que fa al col·legi Nostra Senyora de la Seu: María Martín Nogueroles, Javier Tormo Moll i Sofía Vizcaíno Benet; i finalment del CEP Gozalbes Vera: Nadia García Fernández, Carlos López Mas i Laura María Martínez Terol.

«Des de l’Ajuntament de Xàtiva estem plenament orgullosos de tindre a 15 xiquets de la nostra ciutat nomenats com a Premis Extraordinaris. Volem felicitar tant als xiquets i xiquetes com a les seues famílies, perquè quan algú és Premi Extraordinari és perquè a sa casa hi ha interès en que eixe xiquet o eixa xiqueta traga endavant els seus estudis», ha declarat en l’acte l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui a més ha instat als alumnes «a seguir mantenint el nivell d’estudis d’ara, treballant i estudiant per aprofitar totes les oportunitats i tenir un millor futur».

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Primària es fa constar en l’historial i en l’expedient acadèmic de l’alumne o l’alumna.

 

 

 

Et pot interessar

Agenda Cultural Xàtiva. Gener 2020

EXCM. AJUNTAMENT DE XÀTIVA REGIDORIA DE CULTURA PROGRAMACIÓ GENER 2020 . E X P O …