Alertes
Inici / Ocupació i economia / El portal d’ocupació de Xàtiva publica una oferta d’instal·lador de climatització

El portal d’ocupació de Xàtiva publica una oferta d’instal·lador de climatització

L’oferta és un contracte temporal de 3 mesos, amb possibilitat de pròrroga

Xàtiva, 21 de gener de 2020.- El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, Portalemp, ha anunciat una nova ofertes de treball, de jornada completa. Es tracta d’una oferta d’instal·lador de climatització.

Per a optar al lloc es requereix experiència com a instal·lador i/o reparador d’aires condicionats, i el candidat ha de conèixer l’ocupació i treballar de manera autònoma. L’empresa es troba a Xàtiva però té clients en diferents localitats de la província per tal de desplaçar-se. L’oferta és un contracte temporal de 3 mesos, amb possibilitat de prorrogar-se si es demostra la vàlua. És imprescindible carnet de conduir per tal d’emprar vehicle d’empresa.

Es tracta d’una jornada laboral de torn partit, amb horari de 8 del matí a 13:30h i de 15:30 a 18:30 de la vesprada, amb un salari brut mensual de 1.500 euros. Entre les funcions es troben el muntatge d’equips o la preinstal·lació de canonades de coure.

Els interessats en aquesta oferta o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina https://xativa.portalemp.com per obtenir més informació.

Et pot interessar

Ocupació

CONVOCATÒRIA I PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA, TÈCNIC MITJÀ DE PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA, SUBGRUP A2 DE TITULACIÓ, MITJANÇANT SISTEMA SELECTIU DE CONCURS OPOSICIÓ PER TORN LLIURE. (act. 18/02/2020)

S’informa que per la Junta de Govern Local de data 30 de juliol de 2018 …