Alertes
Inici / Cultura i oci / Xàtiva llança una campanya per incentivar l’assistència als espectacles teatrals

Xàtiva llança una campanya per incentivar l’assistència als espectacles teatrals

Es sortejaran dues entrades per a cadascuna de les funcions entre els compradors als comerços d’Adexa que a més siguen Amants del Teatre

Xàtiva, 12 de febrer 2020.- La regidoria de Gran Teatre i ADEXA han llançat una iniciativa per tal d’incentivar l’assistència als espectacles teatrals organitzats en aquest primer semestre de 2020.

Per a cadascuna de les funcions programades es sortejaran dues entrades entre aquelles persones que realitzen alguna compra en els comerços de l’Associació de comerciants de Xàtiva ADEXA, i a més estiguen inscrites com a Amants del Teatre. Aquest procediment és totalment gratuït i es pot sol·licitar a la pàgina web del Gran Teatre de Xàtiva.

La promoció s’aplicarà ja per a la cita d’aquest divendres (20:30h) a càrrec del Corral de Comedias de Almagro, que representarà l’obra «La discreta enamorada» de Lope de Vega. Des de hui i fins divendres, aquesta mateixa obra es donarà a conèixer als estudiants de la ciutat, passant pel Gran Teatre al voltant de 1.600 alumnes.

Et pot interessar

El Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva atorga els premis de la categoria de vent-metall

La cita continuarà aquest cap de setmana amb l’especialitat de corda fregada Xàtiva, 26 de …