Alertas
Inicio / Ciudadanía / Un taller per a joves facilitarà la participació de la població juvenil al decideiXàtiva 2018
Decideix Xàtiva Jove

Un taller per a joves facilitarà la participació de la població juvenil al decideiXàtiva 2018

El seu títol és “DecideiXàtiva JOVE Tu també tens veu” i se celebrarà aquest divendres 23 de febrer a la Casa de la Joventut de Xàtiva.


Des de la Regidoria de Joventut s’intenta estimular i facilitar la participació Juvenil en una gran varietat de programes, com ara el grup de corresponsals juvenils, i les diferents propostes i activitats que presenten diferents col·lectius de joves, a més de donar suport i impuls al consell de la joventut de Xàtiva i les diferents associacions juvenils, en aquesta ocasió col·laborem amb la regidoria de Participació i hem organitzat el pròxim 23 de Febrer de 18,00 a 20,00 h, en la Casa de la Joventut un taller DecideiXàtiva Jove: Tu també tens veu, que girarà entorn de la cerca de solucions per a fer front a les necessitats generals del municipi, i més concretament les que afecten directament a la població juvenil. Aquesta recerca es materialitzarà en el disseny i formulació, per part dels participants, de propostes concretes d’inversió, i / o d’activitats de foment de la participació.

Els pressupostos participatius són una eina de participació Ciutadana, en la qual els joves també tenen molt a dir, se sustenta en principis com la democràcia directa i la capacitat de decisió a través de les quals els ciutadans tenen la possibilitat de dissenyar, implementar i fer seguiment de les polítiques municipals.

Per a Miquel Alcocel, Regidor de Participació Ciutadana, “volem facilitar als joves espais del decideiXàtiva on puguen compartir amb altres la seua visió de la Ciutat per a després elaborar propostes que milloren la seua vida”. Continua Miquel recordant que “al decideiXàtiva’18 poden propossar i votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Xàtiva, abans de l’1 de gener de 2018, i a més a l’edició de 2018 s’iniciarà un procés de participació específic per a menors de 6 a 12 anys que podran decidir el destí de 10,000€.” Per a Alcocel “aquestes mesures, com els taller per a joves i el decideiXàtiva Infantil pretenen formar en temes de participació ciutadana generant moments i dinàmiques pròpies per a la població infantil i juvenil”.


Si vols ampliar informació, pots posar-te en contacte amb el departament de Participació, contactant a través de correu electrònic participacio@ayto-xativa.es o telefonant al 96 228 98 47, també pots consultar-nos al Centre d’Informació Juvenil, recordem que el nostre horari d’atenció és de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i vesprades de dilluns a divendres de 17 a 20 h. També pots tocar per telèfon al 962281803 o 962274342, enviar-nos un e-mail a: joventut@ayto-xativa.es o bé mitjançant les nostres xarxes socials (infojove Xàtiva)

Te puede interesar

DSC09578_WEB

El próximo lunes se presenta la Escuela Ciudadana “Toni Cabezón”

La profesora Carmen Montalba impartirá una conferencia sobre formación para la participación Xàtiva, 20 de …