Alertas
Inicio / Destacado / Campanya No és No | Fira Xàtiva 2018

Campanya No és No | Fira Xàtiva 2018

Amigues i amics:

L’ Ajuntament de Xàtiva desde la Regidoria de Dona i Igualtat continuem enguany en el marc de la Fira la campanya #XTVnoésNO. “Xàtiva lliure d’agressions sexistes”.

Amb aquesta iniciativa volem potenciar les relacions lliures, respectuoses, igualitàries i no sexistes. Es tracta d’eradicar la discriminació per qüestió de gènere, present en tots els àmbits. A nivell festiu ès una gran problemàtica que impedeix que les dones disfrutem lliurement de la festa. Pot incloure des de comentaris ofensius fins a formes no consentides de contacte físic.

La idea és garantir un espai de seguretat i confiança on, en el cas de produir-se una agressió sexista, les persones afectades se senten amb prou suport i confiança per actuar per elles mateixes.

L’objectiu ès aconseguir una ciutat igualitària, lliure d’ actituds sexistes i discriminatòries. Des de la ciutat cal defensar el caràcter inclusiu i respectuós de les nostres festes amb una implicació col·lectiva, imprescindible per tal de poder assolir-ho. La corresponsabilitat de tots i totes ès un dels elements centrals en la campanya.

Per aquestes raons, la campanya té com a objectiu la sensibilització i la intervenció (amb unes pautes d’actuació), si s’escau, en aquests espais festius on les condicions poden afavorir possibles interrelacions que donen peu a micromasclismes, assetjaments o agressions sexistes.

Adjuntem el protocol contra les agressions sexistes junt amb l’anexe d’actuació per a que s’adheriu al mateix contestant a aquest correu i també la imatge de la campanya per a difondre-la en les vostres xarxes socials, publicitats, etc.

Suma’t a la campanya desitjant siga del teu interés.

Francesca Chapí Albero
Regidora de Dona i Igualtat.

 

cartell_no_es_no_A3_2017_textCartell protocol barres logo ajunt_blanc - copia

Te puede interesar

DSC00399

El ilustrador Jorge Lawerta presenta el cartel de la Feria de Agosto de Xàtiva 2019

El nuevo cartel tiene como motivo principal el popular almuerzo de Feria Xàtiva, 18 de …