Alertas
Inicio / Cultura y ocio / CONCURS FOTOGRÀFIC “CARNESTOLTES A XÀTIVA”
Cartell CONCURS FOTOGRAFÍA CARNESTOLTES

CONCURS FOTOGRÀFIC “CARNESTOLTES A XÀTIVA”

BASES CONCURS FOTOGRAFIA CARNESTOLTES – 23 Febrer

La Regidoria de Joventut organitza un concurs fotogràfic amb motiu del dia de Carnestoltes amb la finalitat de difondre la fotografia i el carnestoltes entre els i les joves. Podran participar en el concurs tots els joves i les joves d’entre 12 i 30 anys, residents a Xàtiva o a la comarca de la Costera que desitgen participar.

Totes les fotografies que es presenten hauran de ser inèdites i haver estat preses fins al dia 23 de febrer, data límit per participar en el concurs. No s’admetran fotomuntatges o collages que alteren la fotografia i cada concursant podrà presentar-ne un màxim de fotografies.

Pel que fa a la presentació de les obres, es presentaran dins d’un sobre tancat on per fora pose exclusivament “Concurs Carnestoltes 2019” i, per dins, la o les fotografies presentades en format digital, gravades en format .jpg en un CD o USB amb un lema i un altre sobre tancat on consten el Nom i Cognom, telèfon, e-mail, edat i adreça del o la participant clarament escrits i llegibles.

El guanyador o guanyadora del concurs, rebrà un abonament de 50€ a gaudir en un comerç local de la seua elecció. Les bases íntegres es poden recollir en la Casa de la Joventut. Recordem que el nostre horari és de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i vesprades de dilluns a divendres de 17h a 20h. A més a més, les persones que vulguen més informació sobre el concurs o sobre qualsevol altre servei o activitat es poden posar en contacte al 962274342 o al correu electrònic “joventut@ayto-xativa.es”.

Te puede interesar

IMG_20190430_120754

Se inician las obras de consolidación de los restos de la ermita de Sant Antoni

Se trata de una actuación de emergencia para garantizar la conservación de los restos de …