EL GRAN TEATRE DE XÀTIVA PRESENTA UNA PROGRAMACIÓ DE PRIMER NIVELL PER A 2016

El regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, ha presentat aquest matí la programació d’espectacles prevista per al primer semestre de 2016, acompanyat per Armando Vila, coordinador d’aquesta instal·lació municipal. Boluda ha qualificat la programació com “de primer nivell. Podrem veure a Xàtiva obres que estan representant-se actualment a distintes capitals de província”. El regidor espera, d’aquesta manera, que el Gran Teatre es posicione com a un referent cultural de primer ordre a tota l’àrea d’influència de Xàtiva.

Es tracta d’una programació diversa que inclou teatre i música, combinant espectacles de companyies experimentades, com ara La Pavanna o Focus-Teatre Romea, amb altres emergents, com Coco’s Teatre o La Teta Calva, prioritzant temàtiques d’actualitat capaces d’atraure l’interès i connectar amb el públic. Hi haurà representacions en valencià i en castellà.

L’elenc d’actors i actrius que es podran veure a la ciutat és notable. Vindran a actuar professionals tan reconeguts com Alberto Sanjuán, Guillermo Toledo o Eduard Fernández. També tindrem ocasió de veure en escena a actors xativins, com ara Mª José Peris o Pepe Mira. A més de les sis obres de teatre per a adults programades, també hi haurà espai per al teatre familiar, amb 3 actuacions programades, a més de la programació de teatre escolar presentada la setmana passada. Pel que fa a l’apartat musical, s’oferiran sis actuacions, entre concerts, teatre musical i espectacles de dansa.

Festival de la cançò d’autor

A més a més, el regidor Boluda ha avançat que per als caps de setmana del 19-20 i 26-27 de febrer tindrà lloc al Gran Teatre el I Festival de la Cançò d’Autor. Es tracta de 4 dies de concerts on es combinaran actuacions de cantautors consagrats com Pi de la Serra o Joan Amèric amb la d’altres artistes amb una trajectòria més recent, com Andreu Valor. En aquesta primera edició, hi haurà música en valencià i castellà, però la previsió és que en futures ocasions es puga conéixer la cançò d’autor de països com ara França, Portugal o Itàlia.

Abonaments i descomptes

Una altra de les novetats presentades és un programa de fidelització de públic dissenyat per afavorir l’assistència a les representacions que ofereix el Gran Teatre. A partir de gener es posaran a la venda abonaments per a les sis obres de teatre programades, al preu de 67 euros, i altres abonaments per a assistir a 5 representacions, que costarà 56 euros. També hi haurà abonaments per al festival de la cançó d’autor, així com descomptes del 20% per als membres del Club d’Amants del Teatre, per a titulars del carnet jove i per a pensionistes. Per a formar part del Club d’Amants del Teatre, cal emplenar una fitxa de dades disponible a la Casa de la Joventut i al Gran Teatre. Actualment, el club compta amb 230 membres. Pertànyer a aquest club és totalment gratuït.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...