S’OBRI EL TERMINI DEL CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS

La regidoria del Conservatori Municipal Lluís Milà ha anunciat que dilluns s’obri el termini d’inscripció del Concurs de Joves Intèrprets. Aquest termini per registrar-se finalitza el proper 22 de gener de 2016.

Aquest concurs bianual està adreçat a joves músics de fins a 26 anys i es divideix en 4 modalitats també organitzades per edats: Vent-Fusta (flauta, oboé, fagot, clarinet i saxòfon); vent-metall (trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba); corda fregada (violí, violoncel i viola) i Piano. “Esperem viure un concurs ple de joves talents que ajuden a posar en valor la música i la tasca dels conservatoris, en especial, el de Xàtiva”, ha dit el regidor encarregat del centre, Joanjo Garcia Terol (Compromís).

Per cada especialitat s’han previst 30 places que es cobriran per ordre d’inscripció. Aquesta té un preu de 40€ que s’ingressaran en un compte del Banc Sabadell. Les bases amb tota la informació es poden trobar al web de l’Ajuntament de Xàtiva.

En total s’han previst 12 premis i un d’especial. Per categories s’atorgarà un premi de 1300 euros per al guanyador de la Categoria A (jove entre 22 i 26 anys); un premi de 1000 euros per al guanyador de la Categoria B ( jove entre 17 i 21 anys) i un premi de 800 euros per al guanyador de la categoría C (jove fins a 16 anys). A més s’atorgaran 450 euros al guanyador del premi especial Lluís Milà, reservat als joves intèrprets de Xàtiva.

Enguany les proves començaran el 21 de febrer i el concert de clausura tindrà lloc el dia 9 d’abril en el Gran Teatre de Xàtiva.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...