XÀTIVA AMPLIA PLACES I HORARIS DE LES AULES D’ESTUDI PÚBLIQUES DURANT ELS EXÀMENS

Les aules de la Casa de la Joventut estaran obertes des de hui fins al 30 de gener, de 8 a 22h, de dilluns a divendres, i de 10 a 14h els dissabtes, mentre que la del Conservatori obrirà dimarts, dijous i divendres, de 15 a 21h

Xàtiva, 11 de gener de 2016. – La Casa de la Joventut de Xàtiva ha establert uns horaris especials per a les sales d’estudi durant la temporada d’exàmens de gener. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, Lena Baraza, ha informat que aquestes aules estaran obertes des de hui, dia 11, fins al 30 de gener. Els horaris de funcionament de les aules serà de 8 a 22 hores, de dilluns a divendres, i de 10 a 14 hores els dissabtes.

Segons Baraza, “la mesura respon a les necessitats dels joves de Xàtiva, ja que hem ampliat els horaris i les places disponibles, durant el període d’exàmens dels universitaris de la ciutat. La idea és continuar amb aquesta iniciativa quan coincidisca amb les temporades d’exàmens, que és quan s’incrementa la necessitat d’ús de les instal·lacions”.

En total, la regidoria ha ampliat fins a tres les aules disponibles en la Casa de la Joventut, amb una oferta de 50 places. Una de les aules està equipada amb connexió a Internet a través de una xarxa wifi gratuïta. A més a més, s’ha habilitat un àrea de descans equipada amb un microones per donar servei als estudiants que desitgen aprofitar al màxim el seu temps d’estudi.

D’altra banda, el regidor de Conservatori, Joanjo Garcia Terol ha anunciat que aquesta mateixa setmana estarà de nou oberta al públic l’aula d’estudi de Sant Agustí. Aquesta aula ha canviat d’ubicació. Ara es troba a l’antic refectori, sala que abans ocupava l’especialitat de percussió. Aquesta aula d’estudi estarà oberta dimarts, dijous i divendres de 15 a 21h. Des de la regidoria de Conservatori s’estan fent gestions per a que estiga també disponible els dilluns i dimecres.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...