EL GIMNÀS DE LA CIUTAT DE L’ESPORT COMPTARÀ AMB UN SERVEI GRATUÏT DE MONITOR TÈCNIC

Xàtiva, 13 de gener de 2016.- Des de demà dijous 14 de gener, comença un nou servei d’assessorament tècnic al gimnàs de la Ciutat de l’Esport. Els dilluns, dimecres i divendres, des de les 16:00 ha les 20:00 h, i els dimarts i dijous de 9.30 a 13.30 h, un entrenador personal realitzarà tasques d’assessorament tècnic per a tots aquells usuaris que ho sol·liciten

Aquest assessorament és completament gratuït i amb la seva posada en marxa es pretén dotar d’una millor qualitat als serveis que es presten a la Ciutat de l’Esport, perquè els esportistes de Xàtiva i la seua comarca puguin optimitzar el seu entrenament personal, seguint directrius tècniques impartides per un professional de l’esport.

En tasques de control i supervisió del gimnàs es manté el monitor en horari de dilluns a divendres de 10:00 ha 14:00 hi els dimarts i dijous de 16:00 ha 19:30 h.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...