CERDÀ: “FITUR HA DE SERVIR PER A QUE EL TURISME CREE RIQUESA I OCUPACIÓ A XÀTIVA”

Alcalde i regidora valoren positivament la participació en el certamen internacional de turisme més important del món

Xàtiva, 25 de gener de 2016.- L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha valorat positivament la participació de Xàtiva en l’edició de 2016 de la Fira Internacional de Turisme, FITUR. Per a Cerdà, “la nostra presència a FITUR ha contribuït ha donar a conèixer la nostra ciutat d’una manera global. Xàtiva té una història per descobrir. Tenim un llarg camí per recórrer per a que Xàtiva siga suficientment coneguda i apreciada des d’un punt de vista turístic i és ací on hem d’incidir”.

Per a l’alcalde, la promoció turística de la ciutat ha de tenir un impacte en la reactivació econòmica. Segons Cerdà, “volem que el turisme siga un dels futurs motors econòmics de la ciutat. FITUR ha de servir per a que el turisme cree riquesa i ocupació a Xàtiva. Sempre parlem que hem d’estimular el desenvolupament d’una indústria turística local. Per això, creguem que la presència a FITUR és fonamental, ja que parlem d’un dels més importants certàmens sectorials del món. A més hem d’estudiar la possibilitat de no limitar-nos a tenir presència en aquesta fira, sinó buscar altres esdeveniments que resulten adequats per captar l’atenció de les grans empreses turístiques nacionals”.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Mariola Sanchis, ha destacat que “l’assistència a FITUR resulta oportuna per mostrar el nostre producte turístic però també per aprendre de l’experiència d’altres destinacions similars. Hem aprofitat per conèixer casos d’altres ciutats amb una llarga trajectòria en el turisme d’interior. Açò ens ha de servir per millorar la nostra activitat de cara a futures edicions”. La regidora ha posat de relleu que les noves publicacions d’informació turística de la ciutat s’han distribuït a bon ritme.

Tant l’alcalde com la regidora s’han mostrat moderadament satisfets amb els resultats de les activitats organitzades per la delegació de Xàtiva. “Els vídeos promocionals preparats per presentar Xàtiva a FITUR –comenta Sanchis- han tingut molt bona acollida. Hem rebut bons comentaris per la qualitat i vistositat de les imatges. Fins i tot, vàrem rebre una felicitació pública a través del compte oficial de FITUR en la xarxa social Twitter”.

La presentació de la nova pàgina web oficial de turisme de Xàtiva (www.xativaturismo.com) també va causar una bona impressió. L’alcalde ho comenta: “ha agradat que siga una web molt visual, amb unes imatges de Xàtiva que destaquen els elements patrimonials de la ciutat amb un gran atractiu. La claredat en l’exposició de la informació i el fet de que la web siga molt intuïtiva fa que convide a entrar i navegar pels seus continguts”. La nova web turística de Xàtiva està pensada per a facilitar la visita a la ciutat per part dels visitants, amb les audioguies i els botons de navegació GPS que permeten localitzar ràpidament els monuments i accedir fàcilment a la seua informació.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...