XÀTIVA DISPOSARÀ D’UN SERVEI DE MEDIACIÓ FAMILIAR I VEÏNAL

El servei serà totalment gratuït i naix d’un acord entre la Diputació de València i el Col·legi d’Advocats

Xàtiva, 26 de gener de 2016.- La Diputació de València i el Col·legi d’Advocats han acordat posar en marxa un servei de mediació amb la finalitat d’atendre conflictes familiars (trencaments de parella, divorcis, conflictes entre germans o pares i fills o qualsevol altre derivat de les relacions familiars), així com els conflictes veïnals i comunitaris. Aquest servei possibilita que els ciutadans de Xàtiva puguen disposar de mediadors professionals que faciliten la gestió pacífica dels conflictes familiars i veïnals de manera totalment gratuïta per als usuaris, gràcies al finançament de la Diputació.

Aquest servei es prestarà a la seu del Col·legi d’Advocats de València a Xàtiva (pl. Trinitat), tres divendres al mes, en horari de 9’30 a 14h, demanant cita a través dels serveis de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva. Per al primer trimestre, els dies de prestació del servei seran el 22 i 29 de gener, el 5, 12 i 19 de febrer i el 4, 11 i 18 de març.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...