LORENTE EXPLICARÀ ALS VEÏNS L’ACTUALITZACIÓ DEL CENS DE VEHICLES DEL CASC ANTIC

La regidoria de Mobilitat programa un calendari de 4 reunions en diverses seus d’associacions del centre històric

Xàtiva, 2 de febrer de 2016. El regidor de Mobilitat i primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente vol que els veïns i veïnes del centre històric coneguen de primera mà les actuacions previstes per pacificar el trànsit en aquesta zona de la ciutat. A tal fi, la regidoria ha planificat 4 reunions amb els veïns d’aquestos carrers. La finalitat que es busca amb aquesta acció és explicar en què consisteix el procés obert de renovació del cens de vehicles amb accés al nucli antic. Al mateix temps, Lorente vol informar sobre les mesures previstes per modificar l’ordenança, tendents a flexibilitzar els horaris de control d’accés al centre històric.

La convocatòria a les reunions està oberta a tota aquella persona que desitge assistir. La primera tindrà lloc el proper dijous 4 de febrer al Casal Fester de Sant Cristòfol (C/ Fuente Terol, 1), a les 20h. Les sessions informatives continuaran el dijous 11 de febrer amb dues reunions: la primera, a les 18’30h al Casal Fester del carrer Sant Josep i la segona, a les 20h al Casal Fester del carrer Sant Joaquim. Finalment, la darrera de les reunions programades tindrà lloc el dijous 18 de febrer, a les 20h, al Casal de la Falla Benlloch (C/ Sant Pere, 27).

Lorente ha comentat que “aquesta renovació era imprescindible. Som conscients de les molèsties que ocasiona el tràmit, però és l’única manera d’actualitzar el cens. Això ens aportarà dades reals dels vehicles afectats, necessàries per decidir la naturalesa de les mesures de control d’accés. El que volem és aconseguir una major qualitat de vida en el nucli antic”.

El procés d’actualització del cens estarà obert fins al 19 de febrer. Totes aquelles persones que siguen propietàries de vehicles privats i que habiten o tinguen algun immoble en el nucli antic de la ciutat hauran de passar per les oficines de la Policia Local, des de les 9:30 fins les 14:00 hores, per actualitzar la matrícula del seu vehicle en el cens. També hauran de fer-ho aquelles persones que tinguen vehicles vinculats a alguna activitat econòmica domiciliada en l’esmentada zona. Aques tràmit també pot fer a través de la web municipal (http://www.xativa.es/inscripciones/node/4)

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...