L’AJUNTAMENT AMPLIA EL PALASIET

La regidoria de Parcs i Jardins inicia els treballs per crear un nou espai amb escenari on celebrar esdeveniments.

Xàtiva 4 de febrer de 2016.- La regidoria de Parcs i Jardins ha iniciat els treballs per incloure una zona ajardinada al Palasiet. Es tracta d’una parcel·la annexa als jardins. Des d’inicis de setmana la brigada està retirant tota la vegetació decorativa i traslladant-la a la campa municipal.

El que farem en aquest nou espai serà deixar només els arbres i col·locar una plataforma que ens permeta utilitzar esta zona del Palasiet per fer concerts, presentacions o qualsevol esdeveniment”, ha dit la regidora Pilar Gimeno (Compromís). A més de l’ampliació del perímetre dels jardins del Palasiet també s’ha habilitat un àrea esportiva integrada per poder practicar ioga, taichí, etc.

Per últim, es renovarà la senyalítica i els cartells informatius. “És una manera, ha dit Gimeno, de facilitar a la gent que conega les espècies que hi ha i les identifique. En definitiva, és un granet més en el nostre propòsit de fer de tot Xàtiva un Aula Verda que ens servisca per aprendre a gaudir i a respectar el medi ambient”.

Aquestos treballs d’ampliació i millora s’enmarquen en el Pla d’Inversions i Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València. A més d’aquesta intervenció la regidoria, en coordinació amb altres àrees, té prevista la remodelació i reparació de la plaça de la Bassa, la canalització de la sèquia de la Vila per regar la gespa de la zona nord i la reparació de les bombes de la Casa de la LLum, a la Cova Negra.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...