BAIXEN ELS PREUS DELS APARCAMENTS DE L’EMPRESA MUNICIPAL PROEXA

Lorente: “baixant els preus volem augmentar la utilitat d’aquestos aparcaments per a la ciutat”

Xàtiva, 10 de febrer de 2016.- L’empresa municipal PROEXA ha decidit baixar els preus de la concessió dels aparcaments. Segons ha informat Miquel Lorente, primer tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica “amb aquesta modificació dels preus volem aconseguir una major utilitat de les 133 places d’aparcament que a hores d’ara encara estan lliures”. Des de la regidoría de Promoció Econòmica, s’ha indicat que l’actualització de preus ha provocat estalvis de fins a 2.871 euros, facilitant l’accés a la concessió dels aparcaments. Amb aquesta acció s’inicia una campanya per promoure l’ús d’aquestes places d’aparcament en règim de concessió.

El regidor ha explicat que per accedir a una de les 10 places lliures de l’aparcament de Gran Teatre, a les 15 de l’aparcament d’Ausiàs March o a les 23 lliures d’Ausiàs March II, l’estalvi se situa en 2.871 euros, havent de pagar 7.177 euros per una concessió fins a l’any 2051. En les 54 places de Beata Inés l’estalvi és de 1846 euros, havent de pagar 8.203 per una concessió fins a 2056. Mentrestant, amb les places tres places de Calixte III i les 28 de l’aparcament de Sant Jaume el preu seria de 9.023 euros fins l’any 2060, amb un estalvi de 1.026 euros.

Segons Lorente, “per a l’àrea de promoció econòmica és un repte aconseguir la plena ocupació d’aquestos aparcaments, sent aquest un dels principals objectius d’aquesta campanya”. En aquest sentit, s’ha volgut instar als interessats a passar per les oficines de l’Ajuntament de Xàtiva o concretar més informació mitjançant el correu electrònic proexa@ayto-xativa.es.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

 Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...