L’AJUNTAMENT RECUPERA ESPAIS DEGRADATS A L’HORT DE MORA

S’instal·laran nous banquets i papereres a la plaça de l’Hort de Mora i carrers adjacents

Xàtiva, 15 de febrer de 2016.- L’Ajuntament de Xàtiva, dins del Pla de Sosteniment d’Infraestructures, està duent a terme diverses actuacions de manteniment als barris de la ciutat. Actualment, les actuacions se centren en la zona de l’Hort de Mora. Aquest matí, l’alcalde Roger Cerdà, acompanyat del regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, han realitzat una visita a aquest barri per conèixer de primera mà l’evolució dels treballs.

En aquest cas, les obres consisteixen en la recuperació d’espais degradats, mitjançant la pavimentació de zones que es trobaven en una situació d’abandonament durant anys. Així mateix, s’està procedint a la instal·lació de banquets i a la substitució d’altres elements de mobiliari urbà deteriorats. Aquestos treballs se sumen als ja efectuats als carrers Baixada de l’Estació, Valeri Càtul i als accessos del centre d’Aspromivise.

Les actuacions es completen amb la reparació de voreres en diversos carrers de l’Hort de Mora. En breu, està previst obrir el carrer Sant Joan del Raval i connectar-lo amb la part alta de la plaça mitjançant la construcció d’una escala. L’alcalde Cerdà ha destacat que “estem actuant sobre espais urbans que estaven degradats com a conseqüència d’anys d’abandonament, pegant-li la volta a la política de grans inversions per a destinar recursos a millorar els serveis que realment són necessaris per a millorar la qualitat de vida de la gent”. L’alcalde creu que “els barris i les zones perifèriques de la ciutat havien sigut deixades de banda, perquè tota la inversió se n’anava en macroprojectes i en actuacions en el centre de la ciutat. Encara queden moltes coses per fer i la nostra capacitat d’inversió és reduïda, així és que caldrà anar prioritzant actuacions”. Cerdà ha recordat que el Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures se sosté mitjançant la subvenció de la Diputació de València, dintre del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles.

Una vegada finalitzen les tasques de manteniment a l’Hort de Mora, les actuacions previstes a continuació són l’ampliació dels Jardins del Palasiet i diverses intervencions a la plaça Poetes Xativins, Ausiàs March i el cementeri municipal.

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Descarrega la notícia

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...