BENESTAR SOCIAL PROGRAMA XARRADES INFORMATIVES DE SEGURETAT CIUTADANA PER A COL·LECTIUS VULNERABLES

Xàtiva, 17 de febrer de 2016.- La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, ha informat de l’organització d’una sèrie de xarrades informatives en col·laboració amb la Policia Nacional. L’objectiu d’aquestes activitats, dirigides a col·lectius especialment vulnerables, és informar per previndre enganys en venda a domicili, estafes, furts i altre tipus d’amenaces per a la seguretat ciutadana.

La ronda de sessions informatives començaran amb el col·lectiu de les ames de casa. Demà, dijous 18 de febrer, a les 17’30h tindrà lloc una xarrada a la seu de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius, situada en la plaça de Santa Anna.

D’altra banda, Benestar Social ha programat una altra xarrada per a demà. En aquest cas, la directora del Centre de Dia per a Malalts d’Alzheimer acudirà a la seu de la Unió Democràtica de Pensionistes de la plaça Roca per a explicar els recursos i les tasques que es duen a terme des d’aquella instal·lació. L’acte serà dema dijous 18 de febrer, a les 18h.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...