LA MITJA MARATÓ DE XÀTIVA OBRI EL CIRCUIT COMARCAL DE CARRERES POPULARS PUNTUABLES

Xàtiva, 18 de febrer de 2016.- El proper 28 de febrer, a les 10: 30h es disputarà la XII Mitja Marató Ciutat de Xàtiva, organitzada pel Club Atletisme Alls Xàtiva en col·laboració amb la Regidoria d’Esports. Aquest matí s’ha presentat la prova en roda de premsa, amb la participació del regidor d’Esports, Pedro Aldavero i de José Enrique Cuenca i Vicente Lluch, president i vicepresident del Club Ajos Xàtiva. Es tracta de la primera prova puntuable per al IX Circuit de Carreres Populars de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Aiora.

La prova transcorre per un circuit urbà de dues voltes iguals, cobrint així la distància de 21.097 m de que consta la mitja marató. Hi haurà avituallament líquid en els km 5,10,15 i 21. És una prova homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme i inclosa en el calendari autonòmic de carreres de mitja distància.

Està dirigida i arbitrada per jutges de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. El temps oficial mínim serà vàlid per disputar el Campionat d’Espanya de Mitja Marató per qualsevol dels Atletes participants federats. El circuit estarà completament tancat al públic, amb la col·laboració de Policia Local, Protecció Civil i mes de 250 voluntaris que vetllaran per la seguretat dels participants.

En finalitzar la prova, es repartiran els trofeus als atletes guanyadors. Els premis per als atletes de categories locals es lliuraran el proper dia 4 de Març, en el CCX, a les 20h. Hi haurà bossa del corredor amb samarreta commemorativa i animació musical a l’Albereda.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...