LLUM VERDA PER A LA NOVA UNITAT DE PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

Urbanisme autoritza la reforma del centre l’Espanyoleto per traslladar les intal·lacions del centre preventiu.

Xàtiva 23 de Febrer de 2016.- Urbanisme ha otorgat a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública la llicència d’obres necessària per començar les obres del nou centre de prevenció de Càncer de Mama. Les noves instal·lacions es situaran en el centre d’espacialitats de “l’Espanyoleto”. Segons Cristina Suñer (Compromís), regidora de Sanitat “El trasllat de la Unitat de Prevenció era una de les nostres prioritats per això hem intentant accelerar el procés al màxim. Volem garantir, com abans millor, les noves intal·lacions”.

Per a Suñer, el local en el qual es troba actualment la Unitat de Prevenció de Càncer de Mama no reuneix les condicions mínimes.No hi ha privacitat per a les dones i falta espai per guardar tots els expedients que, no ho oblidem, és material confidencial. Potser fa 13 anys era una bona opció però actualment no”.

La regidora, qui ha mantingut diverses reunions per reclamar aquest trasllat, ha assenyalat que només falta traure a concurs públic l’execució del projecte i que espera que les obres comencen en breu.

La nova Unitat de Prevenció de Càncer de Mama s’ubicarà en l’antiga àrea de la Inspecció, a la planta baixa del centre d’especialitats, i donarà cobertura a 28.000 dones de 63 poblacions.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...