COMENCEN A TORNAR ELS USUARIS DEL CENTRE OCUPACIONAL EXPULSATS EN 2013

Xàtiva, 25 de febrer de 2016.- Els usuaris que quedaren fora del centre ocupacional de Xàtiva en 2013 ja han començat a reincorporar-se a aquest servei gràcies a les gestions dutes a terme per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva amb la Generalitat Valenciana. La primera en tornar al centre ocupacional ha estat Celia Ballester. Els pròxims usuaris tornaran al centre en funció de les vacants que vagen produint-se.

Angulo ha fet una valoració positiva d’aquesta notícia, ja que, segons la regidora, “gràcies al nou govern de la Generalitat i de Xàtiva, hui han prevalgut la justícia social, els drets dels més desafavorits i el respecte a la seua dignitat, que foren agreujats per la normativa sobre incompatibilitat promulgada pel PP. Els familiars dels afectats m’han manifestat la seua alegria, sentiment al qual m’unisc”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...