ROGER CERDÀ PUBLICA EN INTERNET LA SEUA AGENDA COM A ALCALDE

Les veïnes i veïns podran conéixer l’activitat del primer edil a través de la web municipal

Xàtiva, 26 de febrer de 2016.- L’agenda de treball de l’alcalde Roger Cerdà està a l’abast de tothom des de hui. Els serveis de Modernització de l’Ajuntament han habilitat un accés mitjançant un banner a la web municipal. D’aquesta manera, les ciutadanes i ciutadans de Xàtiva podran conéixer, en qualsevol moment, quina és l’activitat que està desenvolupant el primer edil.

Cerdà ha qualificat la mesura com “un avanç en transparència, que és un dels principals valors que volem que inspire l’acció de l’equip de govern, tal com reflecteix el Pacte de Sant Domènec. És una mesura que va en la línia del nou temps polític que començàrem en maig i que creguem necessària per a que la ciutadania puga comprovar que és el que fa en cada moment el seu alcalde”.

Segons Cerdà, “abans la gent no podia saber si l’alcalde estava a Xàtiva o a la Diputació, ni tampoc no què és el que estava fent. És una mesura d’higiene democràtica que convé aplicar en uns moments com els actuals, en què l’activitat política es veu enterbolida per nombrosos casos de corrupció, alguns dels quals han estat protagonitzats per polítics que han dut les regnes de la ciutat durant molts anys, amb el risc que això comporta per al bon nom de Xàtiva”.

Des del nou aplicatiu posat en funcionament hui, es pot accedir a l’activitat programada a partir del dia de hui, amb entrades que abasten fins al final de la legislatura. La informació, que anirà actualitzant-se a diari, pot consultar-se organitzada per setmanes, per mesos o a mode de relació. Cada entrada conté dades de descripció de l’activitat, lloc on es desenvolupa i el temps aproximat que l’alcalde li dedica. La web també ofereix la possibilitat d’imprimir la informació consultada.

Enllaç a l’agenda de l’alcalde:

(https://calendar.google.com/calendar/embed?src=agendaalcaldexativa%40gmail.com&ctz=Europe/Madrid)

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...