LA FIRA OUTLET TORNARÀ A L’ALBEREDA DEL 3 AL 6 DE MARÇ

Promoció Econòmica aconsegueix mantenir uns preus assequibles per al lloguer de les carpes

Xàtiva, 26 de febrer de 2016.- Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva la XX edició de la Fira Outlet, organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i La Costera, amb la col·laboració municipal. A la roda de premsa de presentació han assistit el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente i la presidenta de la secció Comerç d’ADEXA, Mº José Díaz Patiño. L’esdeveniment comercial ocuparà l’Albereda des del 3 al 6 de març pròxims, amb les parades de 60 comerços participants i tot un seguit d’actes d’animació, com ara exhibicions esportives, dansa, activitats per als xiquets i paelles gegants. La principal novetat d’enguany és primer desfile de perruqueria i estètica d’ADEXA.

Lorente ha informat que s’ha consolidat els preus de lloguer de les carpes, gràcies a les negociacions dutes a terme des de l’àrea de Promoció Econòmica, situant-se en 330 euros el lloguer de la carpa completa i en 190 euros la mitja carpa. Segons el regidor, “són uns preus molt atractius que faciliten la participació i ofereixen la possibilitat d’obtindre un marge de benefici adequat per a l’èxit dels comerços que acudeixen a la fira”.

En aquest sentit, el regidor ha valorat que “estem en un punt d’inflexió per a que el comerç de proximitat avance. Aquesta fira, més enllà de la pròpia activitat de venda, ha de servir de carta de presentació del comerç local i comarcal”. Lorente ha destacat també la diversitat de l’oferta que presenta la iniciativa, que inclou altres sectors com la restauració o l’automoció.

Per la seua banda, Mº José Díaz Patiño ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, ja que, al seu parer, “el regidor ha dipositat la confiança en ADEXA i això vol dir que estem en el bon camí”. Díaz Patiño ha valorat la participació de comerços de manera positiva: “estem en un bon nivell de participació, encara que el mes de març és un poc complicat per al comerciant”.

L’Ajuntament ha sufragat la instal·lació de 60 punts de llum per proveir d’il·luminació als comerços participants, incloent la zona de buffet i el parc infantil.

PROGRAMA XX FIRA OUTLET

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...