JOVENTUT PROGRAMA UN VIATGE JOVE A ASTÚRIES PER A PASQUA

Xàtiva, 3 de març de 2016.- La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha programat un viatge per a les vacances de Pasqua. La destinació escollida per a aquesta ocasió és el Principat d’Astúries. Del 26 al 30 de març, qui desitge apuntar-se a aquesta activitat podrà visitar la localitat de Cangas d’Onís, fer una excursió als Pics d’Europa, practicar esports d’aventura amb un descens del riu Sella o conéixer el procés d’elaboració de la sidra, gràcies a la visita a un llagar.

L’allotjament està previst en Cangas d’Onís. El preu, que inclou totes les activitats, és de 185 euros per a jove menors de 30 anys empadronats a Xàtiva i de 199 euros per a la resta de públic.

La reserva de places s’ha d’efectuar al Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14 – Xàtiva. Tel. 96 227 43 42 – joventut@ayto-xativa.es). El viatge està organitzat per Viajes Levante, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...