LA BRIGADA DE PARCS I JARDINS DÓNA LA RECAPTACIÓ DEL BETLEM AL CONSELL LOCAL D’ACCIÓ SOCIAL

Enguany s’han recollit 3.298 almoïnes que sumen 260,93€. Aquesta quantitat passa a formar part del fons que el CLASS destinarà a financiar projectes de les associacions locals.

Xàtiva 2 de març de 2016.- La brigada municipal de parcs i jardins ha fet entrega al Consell Local d’Acció Social dels diners recaptats al Betlem Monumental. En total s’han recollit 3.298 monedes o almoïnes que sumen 260,93 euros. Aquestos diners provenen de les diferents fonts del betlem on els visitants feien els seus donatius. L’encarregat de la brigada, Pere Pau Ibáñez, qui ha fet entrega ha destacat que “no és una gran quantitat però el que compta és el gest de la gent i crec que ho hem d’agrair perquè aquestos diners segur que ajuden a algú”. L’entrega s’ha fet en el transcurs de la Comissió Mixta d’Ajuda al Refugiat a la que han assistit també la directora general d’Inclusió Social, Elena Ferrando; l’alcalde, Roger Cerdà; i les regidores de Medi Ambient, Pilar Gimeno i de Benestar Social, Xelo Angulo.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...