EL PROPER DIUMENGE SE CELEBRA LA PERIMETRAIL SERRA VERNISSA

És una cursa benèfica per a la investigació del Síndrome Rett

Xàtiva, 8 de març de 2016.- Hui s’ha presentat a l’Ajuntament la PerimeTrail Rett Serra Vernissa 2016. L’event esportiu tindrà lloc el proper diumenge 13, en 3 modalitats de diferent exigència tècnica: un trail de 22 Km, un sprint trail de 12 Km i una marxa senderista de 10 Km. A la roda de premsa de presentació han assistit Pedro Aldavero, regidor d’Esports; Xavier Tomas. vocal de la junta directiva del Club Trail Serra Vernissa y Andreu Garcia y Francisco Gil, coordinadors de la carrera. Es tracta d’una prova esportiva solidària organitzada a benefici de l’Associació Espanyola del Síndrome de Rett.

La PerimeTrail Rett és una cursa de muntanya de gran bellesa paisatgística i que al mateix temps presenta un recorregut de gran desnivell per a la distància de 22 Km. Les tres modalitats de la prova passen íntegrament pel terme de Xàtiva. La cursa llarga (trail) és de dificultat tècnica alta, pel qual requereix un nivell de preparació adequat. Per als que preferisquen fer una cursa de menor distància, desnivell o dificultat tècnica, s’ofereix l’sprint trail o la marxa senderista.

S’estableix un límit de 325 participants per a cada modalitat. Les inscripcions es poden fer a les botigues Kilòmetres Xàtiva i Atletes Xàtiva, així com a la web www.timerlap.com, on també es poden fer donacions benèfiques a través del dorsal 0. Els preus van des dels 10 fins els 19 euros, depenent de la modalitat escollida i del dia d’inscripció. L’arreplegada de dorsals serà a la porta de l’Ajuntament:

  • TRAIL: dorsals de 8 a 8, 45h; eixida a les 9 h; temps fins a les 14’30h.

  • SPRINT TRAIL: dorsals de 8’45 a 9’45 h; eixida a les 10h.

  • MARXA: dorsals de 8’45 a 9’45h, eixida a les 10’05h.

Al llarg del recorregut hi haurà distints punts d’avituallament. També hi haurà servei de guarda-roba, sorteig de materials i tallers per als participants i acompanyants, inclosos els més menuts, així com trofeus per al guanyadors de les distintes categories, malgrat que no és una prova de caràcter competitiu. Al final del recorregut es lliurarà la bossa del corredor i la samarreta de finisher.

El síndrome de Rett és una malaltia que ataca el sistema nerviós central i afecta principalment als xiquets. No es pot previndre i apareix de forma aleatòria. Actualment, no té cura, però és possible seguir teràpies físiques, del llenguatge i ocupacionals que acaben donant resultat a llarg termini. Més informació a www.serravernissa.com.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...