L’ALCALDE REP A UNA DELEGACIÓ DE DONES BOLIVIANES QUE TREBALLEN PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

Xàtiva, 10 de març de 2016.- L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, han rebut hui a una delegació de dones bolivianes que treballen en la creació de l’Oficina de la Dona, projecte municipal cap a la igualitat en la localitat de San José de Chiquitos (Bolívia). Carmen Montenegro, Geovanna Terceros i Flavia Marcos han participat hui en una conferència celebrada en el CIPFP La Costera, en el marc de la campanya “Ser dona al Sud”, que organitza el Fons Valencià per a la Solidaritat. Aquesta campanya, que forma part del projecte “Municipis Solidaris”, té com a objectiu donar a conèixer la realitat de les dones en països en vies de desenvolupament.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...