INICIAT EL PROCEDIMENT PER DOTAR A LA CIUTAT DE L’ESPORT D’UN SERVEI DE BAR CAFETERIA

Aldavero: “per fi anem a resoldre una qüestió llargament demandada pels usuaris de la Ciutat de l’Esport”

Xàtiva, 11 d’abril de 2016.- El Consell Esportiu Municipal ha obert el procés per a la concessió del servei de bar-cafeteria de la Ciutat de l’Esport. L’anunci oficial va aparèixer publicat al Butlletí Oficial de la Província de València el passat divendres 8 d’abril. A partir del dia següent a la data de publicació, s’ha obert un termini de 15 dies naturals per a obtenir informació i documentació i un altre termini de 26 dies naturals per presentar ofertes.

L’edil d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva, Pedro Aldavero, es mostra satisfet per l’arrancada del procediment. El regidor creu que “per fi anem a resoldre una qüestió llargament demandada pels usuaris de la Ciutat de l’Esport. No disposar d’un servei bàsic com aquest en una instal·lació d’aquesta magnitud era inexplicable”. Aldavero ha recordat que durant el cap de setmana hi ha una intensa activitat de competicions on solen acudir nombrosos esportistes, familiars i acompanyants que han vingut queixant-se reiteradament de la falta d’un servei de restauració en el recinte esportiu. Ara, per fi, segons el regidor “ja veiem la llum al final del tunel”.

La concessió s’estableix per a un període de 10 anys des de la formalització del contracte, sense possibilitat de pròrroga. Es tracta d’un procediment de contractació administrativa especial, per procediment obert. S’escollirà l’oferta econòmicament més avantatjosa, segons diversos criteris de valoració.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...