L’ALCALDE I REGIDORS VISITEN LA FIRA DE L’ESTUDIANT

23 centres educatius exposen la seua oferta a Sant Domènec

Xàtiva, 12 d’abril de 2016.- Fins el proper divendres 15, l’espai cultural Sant Domènec acollirà la Fira de l’Estudiant de Xàtiva. Aquest matí, l’alcalde Roger Cerdà ha visitat el recinte per conèixer l’oferta educativa que s’exposa als 23 estands presents. Cerdà ha estat acompanyat per la regidora de Joventut, Lena Baraza; per la d’Educació, Amor Amorós i pel regidor de Conservatori, Joanjo García.

A la Fira de l’Estudiant estan representats més d’una vintena de centres educatius públics o privats que exposen les diferents alternatives per a la formació dels joves de la ciutat. Enguany hi han participat centres universitaris com la UNED, els Campus d’Ontinyent i Alcoi de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, la Universitat Catòlica o la Universitat Jaume I de Castelló. També hi estan centres de secundària com el Lluís Simarro, La Costera o el Josep de Ribera de Xàtiva, centres de formació professional com el Centre Superior d’Art i Ceràmica de València i altres instituts de poblacions com ara Vallada, Canals o Enguera.

El certamen està obert a la participació del públic en general, encara que hi ha previstes visites de col·legis i instituts com Dominiques, Claret, Ribera, Costera o altres centres de Benigànim o Vallada. La Fira de l’Estudiant es pot visitar en horari de 9’30 a 14’30h. Dijous també estarà oberta per les vesprada, en horari de 16 a 19h.

Aplec de Consells de la Joventut

D’altra banda, la regidora Lena Baraza va participar en el XI Aplec de Consells Locals de Joventut que es va celebrar el passat cap de setmana en Amposta (Tarragona). Es tracta d’una activitat que s’emmarca en la Fundació Triangle Jove, que promou la coordinació i activitats entre consells de joventut de la Comunitat Valenciana, Catalunya i les Illes Balears. Durant els tres dies de duració de l’esdeveniment, els assistents debateren sobre assumptes com la participació i incidència política dels joves; emancipació, ocupació i habitatge; educació o distintes propostes d’oci i cultura enfocades al públic juvenil.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...