XÀTIVA PRESENTA LA QUARTA EDICIÓ DE LA NATURA TRAIL

Xàtiva, 15 d’abril de 2016.- L’Ajuntament ha servit de marc per a la presentació de la quarta edició de la Xàtiva Natura Trail. A l’acte han assistit el regidor d’Esports, Pedro Aldavero, i el president del Club Atletisme Xàtiva (CAX), Vicente Agustí. Aquesta prova està organitzada pel CAX amb la col·laboració del Centre Excursionsta de Xàtiva i l’Ajuntament, i el patrocini principal de PLAZA MAYOR XATIVA.

La prova tindrà lloc el pròxim diumenge 24 d’Abril i té com a finalitat, a més de la pràctica de l‘esport, donar a conèixer el patrimoni cultural, la gastronomia i els paratges dels voltants de la ciutat de Xàtiva. Per participar en la cursa es recomana una bona preparació física per competir i gaudir d’aquest esdeveniment, que ja s’ ha consolidat en el calendari de les carreres de muntanya.

PROVES.- El Xàtiva Natura Trail consta de dos proves diferents: una cursa de muntanya competitiva de 22.3 km i dificultat mitjana/alta amb un desnivell positiu de 1100m., i una marxa no competitiva de 15 km amb dificultat mitjana i amb +640m de desnivell positiu, diferenciades pel color del pitral.

La marxa no competitiva tindrà dues eixides, una per a qui vulga fer els 15kms corrent, i una per a senderistes-caminants.

La cursa competitiva comença a les 9:00 h. L’eixida de la marxa de 15km per a corredors serà a les 9:15h. A continuació, a les 9:20h eixiran els caminants.

INSCRITS – En aquests moments hi ha més de 500 inscrits: uns 315 participarien a la marxa i uns 210 a la trail. L’organització espera arribar a unes 700 inscripcions.

AVITUALLAMENTS – Hi han 4 avituallaments per a la cursa i 2 avituallaments per a la marxa. Els punts d’avituallament són els següents:

1/ Motor Francés (TRAIL I MARXA solid i liquid)

2/ Casa la llum (TRAIL solid i liquid)

3/ Camí Sant Antoni (TRAIL solid i liquid)

4/ Solana del Castell (TRAIL I MARXA liquids)

És aconsellable que els participants porten el seu propi bidó d’aigua.

BORSA DEL CORREDOR – Inclou samarreta tècnica commemorativa de màniga llarga i coca d’embotit. A l’arribada a meta, s’entregaran altres productes alimentaris dels col·laboradors.

VOLUNTARIS – Al voltant de 120.

INSCRIPCIONS – A les tendes locals Saetabis Sport i Atletes i a la web www.xativanaturatrail.es fins el dimecres 20 d’abril.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...