L’INSTITUT LA COSTERA ACULL LA COMPETICIÓ SKILLS 2016 D’AUXILIAR D’INFERMERIA

Amor Amorós assisteix a la presentació de les probes

Xàtiva, 22 d’abril de 2016.- La regidora d’Educació, Amor Amorós, va assistir a la competició dels SKILLS 2016 de l’especialitat d’Auxiliar d’Infermeria i Atenció Sociosanitaria en la Comunitat Valenciana, que es varen celebrar en el CIPFP La Costera, de Xàtiva.

Es tracta del campionat autonòmic que s’encarregarà d’escollir, entre tots els centres participants de la Comunitat Valenciana, a l’equip que ens representarà en els campionats nacionals previstos per l’any que ve.

El 10 de març va tindre lloc la fase previa. Dels 17 centres inscrits, 8 passaren a la fase final que va tindre lloc ahir, dia 21 d’abril.

La competició consisteix en la demostració i valoració de les competències pròpies d’aquest Skill (habilitat, en anglès) a través d’una prova pràctica que pretén determinar la preparació dels competidors respecte de les competències pròpies de la seua especialitat.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...