JORNADA SOBRE PRESTACIONS PER A AUTONOMS I EMPRESARIS A LA CASA DE CULTURA

Xàtiva, 10 de maig de 2016 .- Hui ha tingut lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva una nova jornada de l’Aula Informativa CeCrem_Xàtiva, de la Cambra de Comerç de València. L’objectiu de la jornada ha estat donar a conèixer als emprenedors i autònoms les prestacions a què tenen dret en cas d’incapacitat o cessament de l’activitat econòmica. A la conferència han assistit el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente; la secretaria general de la Cambra de Comerç de València, Ana Encabo; el director territorial d’Umivale, Rafael Lluch i el responsable de l’associació de Professionals de Xacex, Jordi Gimeno. Lorente ha destacat que “és important l’organització d’aquest tipus de jornades per dinamitzar el comerç local”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...