ELS TREBALLADORS DE L’AJUNTAMENT REBEN FORMACIÓ EN MATÈRIA D’IGUALTAT

Xàtiva, 27 de maig de 2016 .- Aquest matí, un grup de treballadors municipals han assistit a un curs sobre igualtat, en què també ha participat la regidora de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, Francesca Chapí i el regidor de Recursos Humans, Joanjo García Terol. L’acció formativa, impartida per la psicòloga experta en violència de gènere Coto Talens, s’inclou en el desplegament del recentment editat Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, aprovat per unanimitat de les forces polítiques representades al plenari el passat 28 de novembre de 2015. Es tracta del primer document d’aquestes característiques elaborat per la institució municipal. L’objectiu d’aquest pla és “aprofundir en la coherència entre el funcionament intern de l’Ajuntament i les polítiques públiques que promou ell mateix en l’àmbit extern cap a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes”, segons figura en el preàmbul del document.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...