800 PROFESSIONALS SANITARIS ABORDEN LES CURES DE LES ÚLCERES PER PRESIÓ A XÀTIVA

El Gran Teatre acull la XI Jornada de la Comissió CATIC del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

Xàtiva, 31 de maig de 2016 .- Al voltant de 800 professionals sanitaris han omplit hui el Gran Teatre de Xàtiva en la XI Jornada d’Atenció i Cures en la Prevenció del Deteriorament de la Integritat Cutània CATIC del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. La jornada ha estat inaugurada per l’alcalde Roger Cerdà, a qui ha acompanyat la tinent d’alcalde i regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Suñer. Cerdà ha destacat el prestigi abastat per aquestes jornades, a les qual ha qualificat com a “de màxim interès per a infermers i metges i una jornada de referència en l’àmbit de la Comunitat Valenciana”. Per la seua banda, Suñer ha fet al·lusió a la importància de la formació per a la prevenció d’aquestes patologies, “ja que millorant la prevenció d’aquestes úlceres estalviem no només patiment als malalts sinó diners públics que poden adreçar-se a altres necessitats i això també és fonamental”. A la inauguració també ha assistit la directora territorial de Sanitat, Maite Cardona; el president del Col·legi d’Infermeria de València, Juan José Tirado; el director del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Sergio García i la directora d’Infermeria del Departament de Salut, Amparo Carbonell.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...