ARRANCA LA CAMPANYA DE CONCIENCIACIÓ “EDUCA EL TEU GOS”

La regidoria de Neteja Viària repartirà 1000 kits per netejar les miccions dels gossos. A més oferirà revisions gratuïtes.

Xàtiva, 3 de juny de 2016.- La regidoria de Neteja Viària ha encetat un campanya per conscienciar els propietaris de gossos sobre la necessitat de netejar allò que les seues mascotes embruten. Amb el lema “Educa el teu gos. És la teua responsabilitat” s’han col·locat cartells explicatius i s’han elaborat díptics que descriuen els danys que pot ocasionar, a banda de les molèsties, no netejar les miccions dels animals. Segons Pilar Gimeno (Compromís), regidora de l’àrea, “no es tracta de perseguir els propietaris de gossos sinó conscienciar-los de la necessitat d’actuar amb civisme per qüestions d’higiene i d’olors però també perquè el pipí és corrosiu i acaba costant diners a tots els veïns i veïnes. Pensem en fanals que cal canviar o les façanes que s’han de repintar, per exemple”.

Per reforçar este missatge el proper diumenge, 5 de juny, a partir de les 11 es repartiran a l’Albereda kits de neteja per que els propietaris puguen netejar les miccions dels seus gossos i contribuir entre tots a mantindre Xàtiva neta. A més durant la jornada es faran revisions gratuïtes dels gossos gràcies a la col·laboració del veterinari Xavi Pérez de la clínica Centre Amic.

cartell gosos

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...