ARRANCA LA CAMPANYA MUNICIPAL CONTRA ELS TAXIS PIRATA

Xàtiva, 7 de juny de 2016.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat, Miquel Lorente ha informat de l’inici de la campanya municipal per lluitar contra la pràctica irregular del servei de taxi. Lorente va fer entrega de la imatge de la campanya als taxistes de Xàtiva, amb els quals mantindrà hui una reunió informativa. L’objectiu d’aquesta iniciativa consisteix en conèixer la situació del sector i l’estudi de possibles mesures de control d’aquesta pràctica irregular. Així mateix, Lorente vol fer palés el recolzament de l’Ajuntament a un sector d’activitat que necessita un acompanyament actiu per part de les administracions.

La campanya de control suposarà la coordinació entre diversos cossos de seguretat, com ara Policia Local i Guàrdia Civil, per detectar aquesta pràctica fraudulenta. També es duran a terme accions d’informació i conscienciació dirigides als usuaris, com la distribució de díptics informatius i la col·locació de cartells en punts on sol haver una major afluència d’usuaris del servei de taxi, com ara estacions, centres sanitaris o centres d’oci nocturn.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...