DONA I IGUALTAT POSA EN MARXA LES PRIMERES INVERSIONS PER A LA CASA DE LA DONA

La regidoria promou l’activitat “Juny per l’acompanyament”, de formació i assessorament per a l’atenció a dones amb problemes de violència de gènere

Xàtiva, 23 de juny de 2016.- La regidora de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, Francesca Chapí, ha informat que el seu departament destinarà al voltant de 5.000 euros per a l’adquisició d’ordinadors amb els quals s’equiparà una aula d’informàtica en la futura Casa de la Dona. La finalitat és que aquesta aula siga utilitzada per a l’organització de les distintes activitats formatives que s’emmarquen en l’Escola d’Empoderament que promou la regidoria, entre les quals els cursos d’informàtica a nivell d’usuari completen una part significativa de l’oferta formativa.

La regidora s’ha felicitat de la recent signatura de l’acord amb la Fundació Bancaixa per a la posada en marxa del nou centre social que l’Ajuntament obrirà en breu al barri nordoest. Chapí ha recordat que actualment Dona i Igualtat està desenvolupant el programa “Juny per l’acompanyament”, la finalitat del qual és oferir formació per tal de millorar l’atenció a dones amb problemes de violència de gènere.

Aquesta activitat, que s’imparteix tots els dijous del mes de juny a la Casa de Cultura, va adreçada tant a associacions, com a professionals i particulars. Concretament, entre els participants es troben integrants de col·lectius com ara Xateba, Tyrius o Cos Natura i també professionals de la psicologia o de l’àmbit sanitari.

Juny per l’acompanyament” ofereix als seus participants formació i recursos per tal d’atendre a dones amb problemes de violència de gènere en matèria de disseny del projecte vital, acompanyament administratiu, social, jurídic i sanitari.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...