PROMOCIÓ ECONOMICA LLANÇA UN CONCURS DE SELFIES PER PROMOCIONAR XÀTIVA A TWITTER

El concurs #ViureXàtiva es perllongarà fins el mes de novembre

Xàtiva, 1 de juliol de 2016.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha presentat aquest matí el concurs de selfies #ViureXàtiva, iniciativa amb que l’Ajuntament vol promocionar la ciutat en la xarxa social Twitter. El regidor ha estat acompanyat per la presidenta de Xacex, Mº Jesús Cuenca i per la presidenta de la secció Comerç d’Adexa, Mº José Díaz Patiño. El concurs consisteix en premiar les millors imatges que els participants puguen prendre en qualsevol de les atraccions turístiques, comerços, establiments de restauració i oci de la ciutat.

eSegons Lorente, “aquesta és una oportunitat per viure la ciutat i obrir una finestra en la Xarxa per donar a conèixer el millor del seu comerç, la seua gastronomia i la seua activitat econòmica”. Amb aquesta proposta es pretén fer possible una visibilització del conjunt de la ciutat d’una manera innovadora i amb la motivació que implica un concurs. En aquest sentit, cal destacar que les dues associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, Adexa i Xacex s’han implicat en aquest projecte donant-li recolzament i facilitant els espais i els ambients més adients per dur endavant aquesta activitat.

El concurs s’iniciarà demà, 1 de juliol a les 11h i finalitzarà l’1 de novembre a les 23:59h. Per tal de participar-hi, els interessats hauran de compartir un selfi en Twitter, de manera pública, afegint el hastag #ViureXàtiva. Com ja s’ha dit, la fotografia ha de mostrar una instantània en què aparega el propi autor en l’entorn d’un monument emblemàtic de Xàtiva, en un bar, restaurant o pub o en qualsevol comerç de la ciutat. Es poden presentar tants selfies per compte de Twitter com es vulga.

Cada mes, un jurat compost per tècnics de Promoció Econòmica, Comunicació i el mateix regidor triarà una imatge guanyadora que rebrà com a premi un sopar o dinar per a dues persones en un restaurant de Xàtiva, triat pel guanyador per a l’ocasió. A principis de novembre, el jurat escollirà, d’entre els selfies guanyadors de cada mes, una imatge guanyadora final, l’autor de la qual s’emportarà un premi de 300 euros en un val per a fer compres als comerços de la ciutat.

Els criteris de valoració per escollir les imatges guanyadores inclouen la qualitat de la fotografia, l’originalitat i la popularitat i representativitat del lloc on ha estat pres el selfie.

BASES

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...