L’AGENT JOSÉ CASANOVA REP LA CREU AL MÈRIT POLICIAL

Xàtiva, 14 de juliol de 2016. L’agent de Policia Local José Casanova Silvestre va rebre ahir la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig en un acte celebrat a la seu de Institut València de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), amb presència de la consellera de Justícia, Gabriela Bravo; de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà; del director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel; de la regidora de Policia Local, Mariola Sanchis i del cap de Policia, Enrique Gómez.

Cal recordar que Casanova va resultar ferit de gravetat com a conseqüència d’una caiguda des d’una altura de 6 metres quan intentava accedir a un habitatge afectat per un incendi, el passat dia 25 de desembre de 2015. La sol·licitud de la condecoració va ser aprovada per unanimitat de totes les forces polítiques presents al consistori durant el passat plenari de 27 de febrer.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...