XÀTIVA CONTRACTARÀ 44 PEONS AGRÍCOLES DURANT UN MES PER NETEJAR CAMINS RURALS

Lorente explicarà demà la mesura als membres del Consell Agrari

Xàtiva, 14 de juliol de 2016.- Demà divendres està convocada una sessió del Consell Agrari de l’Ajuntament de Xàtiva, que presideix el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente. Entre els assumptes a abordar en aquest òrgan de participació destaca la informació sobre la contractació de personal agrícola en el marc del conveni signat per l’Ajuntament amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Aquest conveni suposa la contractació de 44 persones, amb un cost de 60.625,92 euros amb càrrec a les subvencions que atorga el SEPE per a zones rurals deprimides. L’objecte d’actuació és la neteja, desbrossament i reparació de camins rurals i zones periurbanes de Xàtiva. Els treballs es dividiran en dues fases d’execució, per a cadascuna de les quals es contractarà a 22 persones durant un mes.

En la primera fase s’actuarà sobre les partides de Sant Antoni, Meses i Bolvens, mentre que en la segona fase els treballs se centraran en les zones del Portet, Bellveret i el Pla. Les tasques assignades consistiran en la neteja de cunetes i marges, aplicació d’herbicides, neteja i reparació de passos d’aigua i reparació de camins asfaltats, entre d’altres. Està previst que les actuacions comencen abans del 29 de juliol.

A més d’aquestes actuacions previstes, Lorente aprofitarà la celebració del Consell Agrari per informar també sobre les actuacions dutes a terme anteriorment per part de la brigada d’Agricultura de l’Ajuntament en matèria de reparació de camins rurals. Altres assumptes que es veuran en la sessió de demà tractaran sobre la modificació de les ordenances rurals i sobre la pol·linització del caqui.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...