EL TERMINI PER SOL·LICITAR EL BO INFANTIL ACABA EL 22 DE JULIOL

Es tracta de l’única convocatòria per al curs 2016/17 i els xiquets han d’estar matriculats per poder sol·licitar les ajudes

Xàtiva, 15 de juliol de 2016.- La Conselleria d’Educació ha publicat les ajudes per a l’escolarització dels xiquets de 0 a 3 anys, el conegut com a bo infantil. El termini d’admissió de sol·licituds finalitza el 22 de juliol i les ajudes es tramiten directament en els centres d’infantil autoritzats per la Conselleria que en el cas de Xàtiva són Agates, El Corro, Betania, Trisol i Ninos.

Es molt important recalcar que per al curs 2016/2017 tan sols hi haurà aquesta convocatòria i que per a poder sol·licitar l’ajuda els xiquets o xiquetes han d’estar matriculats. Les ajudes es donaran en funció de la renda familiar i les quantitats oscil·laran, segons l’edat de l’alumne, entre un mínim de 70 i un màxim de 200 euros mensuals.

La regidora d’Educació, Amor Amorós considera que “és una etapa educativa molt important per al desenvolupament del xiquet o xiqueta. Este tipus d’ajudes fan que tots i totes estem més a prop de tindre les mateixes oportunitats. Considere que és una mesura importantíssima per a la conciliació familiar. També m’agradaria aprofitar per a reconéixer la professionalitat dels centres autoritzats de la ciutat i destacar la seua qualitat educativa”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...