POLOCK, DINERO, FUNKIWIS I SVA-TERS ACTUARAN AL FESTIVAL AL RAS 2016

Del 14 al 19 d’Agost hi haurà una programació variada de concerts i DJs per al públic jove

Xàtiva, 15 de juliol de 2016.- Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva la programació del Festival Al Ras 2016, per part de l’alcalde Roger Cerdà i de la regidora de Joventut Lena Baraza. Es tracta de la segona edició d’un festival musical que se celebrarà durant la pròxima Fira, del 14 al 19 d’agost, a l’Auditori del Parc de la Pau, dirigit al públic jove. Els caps de cartell per a aquesta edició seran Polock, Dinero, Funkiwis i Sva-ters. També actuaran grups locals com ara Ghost Transmision, Testarrosa, Siberian Wolves, The Soda Club, Juglares de Fuego, Hollow, Hairdryers i DJ Félix. Totes les actuacions començaran a les 23h fins a les 3 de la matinada.

Segons ha assenyalat l’alcalde Cerdà, el festival d’enguany manté el format d’alternar concerts de grups musicals amb actuacions de DJs, combinant formacions d’un cert renom que actuen com a cap de cartell amb grups locals extrets del registre d’artistes musicals creat per la regidoria de Joventut. L’alcalde ha insistit en que l’organització del festival ha corregut al 100% a càrrec de Joventut. En aquest sentit, Roger Cerdà ha valorat el treball dut a terme com a “un exemple a seguir en matèria de participació, ja que gràcies a la coordinació entre la regidora, els grups locals i els DJs de la ciutat s’ha tancat un programa complet i variat. Aquest és el model de treball que vol seguir l’equip de govern”. Per últim, l’alcalde ha informat que el cost dels catxés dels artistes se situa al voltant dels 12.000 euros en total, el que suposa “un cost més que interessant”, per al primer edil.

Per la seua banda, Lena Baraza ha destacat que un dels objectius del Festival Al Ras és donar visibilitat als grups de Xàtiva. Segons ha explicat la regidora, “hem volgut que hi haguera oferta per a tots els gustos i per això els DJs punxaran tres tipologies de música, com ara una de caire més comercial, altra EDM i també remember”. Respecte dels concerts, l’edil ha explicat que els cartells dels dies 15 i 17 d’agost estan compostos per formacions que ofereixen música indie, mentre que el dia 18 s’ofereix una programació amb més mestissatge.

Baraza ha comentat que a l’hora de tancar la programació de concerts, “hem procurat no solapar-nos amb les actuacions del Camp Murta. D’aquesta manera, contribuïm a que l’oferta musical de la Fira tinga diverses alternatives”. Per últim, la regidora ha instat als grups locals que encara no ho han fet a que s’inscriguen en el registre d’artistes musicals que impulsa la seua delegació.

La programació del Festival Al Ras 2016 queda així:

DIA 14 DJs.

DJ. ROBLES

DJ. CIBER

DJ. PATIÑO

DIA 15 CONCERT

POLOCK

THE SODA CLUB

GHOST TRANSMISION

TESTARROSA

DIA 16 DJs.

DJ. DANI MARQUEZ

DJ. BALDOVI

DJ. MARC

DIA 17 CONCERT

DINERO

JUGLARES DE FUEGO

SIBERIAN WOLVES

HOLLOW

DIA 18 CONCERT

FUNKIWIS

SVA – TERS

HAIRDRYERS

DJ. FELIX

DIA 19 DJs.

DJ. ALEX SELFA

DJ. JAVI

DJ. RED NOISE

DJ. REDNAK

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...