XÀTIVA PROMOCIONA LA FIRA D’AGOST A VALÈNCIA

  • Pilar Moncho, diputada de Turisme, s’ha reunit amb la regidora de Turisme de Xàtiva, Mariola Sanchis, en l’Oficina de Promoció Provincial
  • Des de hui fins al dissabte hi haurà degustacions de monjàvena i arnadí en l’Oficina de Promoció Provincial del Patronat de Turisme de València

27/juliol/2016.- L’Ajuntament de Xàtiva promociona l’emblemàtica Fira d’Agost aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.
La Fira d’Agost de Xàtiva és una festa d’interés turístic nacional que se celebra, des de 1250 per privilegi de Jaume I, del 15 al 20 d’agost. Un dels grans atractius de la Fira de Xàtiva és la varietat d’activitats proposades entre les quals destaca la tradicional Fira de Bestiar, teatre, música i els Salons de pintura i fotografia.
La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha reunit amb la regidora de Turisme de Xàtiva, Mariola Sanchis en l’Oficina de Promoció Provincial. Les tècniques de Turisme de Xàtiva Esther Polop, Loles Cazaurang i Manuca García atendran els visitants de l’Oficina de Promoció Provincial des d’avui fins al dissabte.
Mariola Sanchis ha agraït l’oportunitat brindada per València Turisme “que no podiem deixar passar perquè és una ocasió fantàstica per a donar a conéixer les nostres propostes turístiques en el centre històric de València, especialment en unes dates ideals per a promocionar la Fira d’Agost”. Entre altres productes turístics xativins, la regidora de Turisme de Xàtiva ha assenyalat les rutes de la Crema i dels Borja, les visites al Castell, o les guies gastronòmiques dedicades als dolços típics –monjàvena i arnadí- i a l’Arròs al forn de Xàtiva.
Precisament, durant els dies de promoció en l’Oficina, Xàtiva obsequiarà els visitants amb degustacions de monjàvena i arnadí.
L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic de dimecres a divendres, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades, i els dissabtes al matí.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...