ALDAVERO ANUNCIA QUE EL CONSELL ESPORTIU SUBVENCIONA LES QUOTES DE 24 ESPORTISTES FEDERATS MENORS DE 18 ANYS

L’esport per a adults començarà l’1 de setembre

El regidor d’Esports ha anunciat l’inici de les activitats d’esport per a adults per al proper 1 de setembre. Les activitats, per a les quals ja està obert el període d’inscripció, s’estendran fins el 30 de juny de 2017. Enguany hi ha una nova modalitat esportiva respecte a l’oferta de l’any passat. Es tracta de la zumba que es durà a terme a la Ciutat de l’Esport, dilluns i dimecres. Els preus de totes les modalitats esportives són els mateixos que la temporada passada.

Les escoles esportives municipals, per a xiquets i xiquetes, comencen com sempre l’1 d’octubre i la novetat es l’escola d’esgrima.

Aldavero també ha anunciat que en breu el Consell Esportiu Municipal lliurarà les subvencions que els esportistes federats menors d’edat sol·licitaren a través dels seus clubs, destinades a cobrir les quotes que aquestos esportistes abonen anualment als seus equips. Han estat un total de 24 esportistes els qui es beneficiaran de la subvenció. Els clubs sol·licitants han sigut el Club Xàtiva Futbol Base, Club Voleibol Xàtiva, Club d’Atletisme Xàtiva, Club Bádminton Xàtiva y Nou Basquet Xàtiva. Les subvencions van des del 100% de la quota en 17 casos, 75% en 6 casos i del 50% en un únic cas.

INFO I INSCRIPCIÓ ESPORT ADULTS 2016/17

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...