S’OBRI EL TERMINI PER PRESENTAR-SE A UNA PLAÇA D’ARQUITECTE INTERÍ

El termini per presentar-se a les proves selectives comença hui divendres, dia 12, i finalitza el proper 31 d’agost

Xàtiva, 12 d’agost de 2016.- El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat les bases de la convocatòria de proves selectives per una plaça d’arquitecte interí. A partir d’aquesta publicació els i les interessades tenen 20 dies per presentar-se (del 12 al 31 d’agost).

Aquesta nova oferta d’ocupació pública es produeix per cobrir la vacant de la persona titular d’aquesta plaça, suspesa de treball i sou durant 3 anys. Segons ha assenyalat el regidor de Recursos Humans, Joanjo Garcia Terol (Compromís) “Volem seguir el criteri de transparència igualtat que estan tenint tots els processos de contractació. D’aquesta manera, deguda la urgència per dotar d’arquitecte el departament d’Urbanisme, mentre dura el procediment selectiu, es cobrirà el lloc mitjançant un arquitecte contractat per invitació pública i després s’iniciarà l’interinatge. Amb aquesta nova convocatòria hem seguit generant oportunitat i llocs de treball en l’administració local des de la legalitat i l’aplicació de criteris objectius”.

LINK ALES BASES:

https://bop.dival.es/bop/drvisapi.dll?MIval=DI_VerEdictoVis&idEdicto=2918658&miIdioma=C

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...