CONCERT INAUGURAL DEL CURS AL CONSERVATORI LLUÍS MILÀ

Els premis professionals de música 2015-2016 oferiran un concert per celebrar el Dia Internacional de la Música i l’inici d’un nou curs al centre.

Xàtiva 26 de setembre de 2016.- La regidoria del Conservatori ha organitzat un concert per celebrar l’inici d’un nou curs al Lluís Milà. El recital tindrà lloc el proper divendres, 30 de setembre, a les 19:30 a l’auditori de Sant Agustí i correrà a càrrec dels 4 premis professionals de música d’enguany i l’acompanyament al piano de Adolfo García. Per al regidor de l’àrea, Joanjo Garcia Terol (Compromís) “iniciatives com aquesta dinamitzen el conservatori i donen a conèixer tota la tasca que es fa. Guardar dins les classes el talent que hi ha al Lluís Milà és desaprofitar el millor aparador del nostre centre i per això considerem que és fonamental obrir les portes de Sant Agustí per que totes i tots coneguen la música i la formació que s’imparteix. Vull agrair al professorat del centre i a Ramon, Jose, Paula i Genís el fer possible aquest concert”.

Garcia Terol ha afegit que, tant ell com el professorat, es senten orgullosos de poder mostrar a les xativines i xativins el fruit del treball que han fet aquests quatre alumnes durant els seus sis anys de formació. “Estem segurs que ens oferiran un concert magnífic.”, ha dit Garcia Terol.

A més este concert serveix per commemorar el Dia Internacional de la Música, el qual es celebra des de 1975, l’1 d’octubre.  

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...