EL CONSELL ECONOMIC I SOCIAL DE XÀTIVA ABORDARÀ ELS PLANS D’OCUPACIÓ

La sessió de demà s’aprofitarà per conèixer les línies estratègiques del pla de dinamització “Carrers del Mercat I”

Xàtiva, 27 de setembre de 2016.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha anunciat una nova convocatòria del Consell Econòmic i Social de Xàtiva (CESX) per a demà dimecres a les 18’30h. El regidor ha declarat que “amb aquesta nova convocatòria del CESX es consolida un espai de participació on els agents econòmics de la ciutat poden aportar propostes que s’incloguen com a noves línies d’actuació del proper pressupost municipal”.

En la sessió de demà del CESX s’informarà dels diferents plans d’ocupació als quals opta l’ajuntament en aquestos moments, així com dels resultats obtinguts dels plans executats fins ara. D’altra banda, la reunió s’aprofitarà per a presentar les línies estratègiques del pla de dinamització comercial “Carrers del Mercat I”, amb l’objecte de revitalitzar l’activitat econòmica en el centre històric.

La convocatòria del CESX presenta el següent ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta de la sessió celebrada el dia 23 de juny de 2016.

2. Accions en matèria de Foment de l’Ocupació.

3. Propostes per al pressupost municipal en matèria de Promoció Econòmica.

4. Informe Trimestral de la Regidoria de Promoció Econòmica.

Despatx extraordinari.

Precs i preguntes.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...