S’amplia l’horari del servei d’entrenador personal de la Ciutat de l’Esport

Xàtiva, 10 de novembre de 2016.– La regidoria d’Esports ha informat que a partir del 15 de novembre s’amplia l’horari de l’entrenador personal del gimnàs de la Ciutat de l’Esport. El nou horari del servei serà de dilluns a divendres, de 9 a 13’30h i de 16 a 19’30h. A més, des del passat dimarts 8 de novembre, l’escola esportiva de gimnàstica rítmica compta amb una monitora més, en el torn de 18’20 a 19’10h, dimarts i dijous, per a xiquetes i xiquets de 5 a 9 anys.

El regidor Pedro Aldavero també ha anunciat que encara queden places disponibles en l’escola esportiva d’esgrima. Aquesta especialitat duu a terme les seues activitats al pavelló Francisco Ballester, dilluns i divendres, de 17’30 a 18’15h, per a xiquetes i xiquets de 6 a 16 anys. El preu de l’activitat és de 30’50 euros. L’escola d’esgrima funcionarà fins el 31 de maig.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...