Exposició de fotografies de Francesc Jarque

El divendres 18 s’inaugura a la Casa de Cultura l’exposició “L’habitatge temporal”, amb imatges del recentment desaparegut fotògraf valencià Francesc Jarque.

Francesc Jarque, qui va morir el passat 12 de setembre, presenta el seu darrer treball fotogràfic on continua registrant elements i construccions d’arquitectura de pedra seca (bombos, casetes, cabanes, barraques, bories, cabanes, corrals). Ubicats en diferents àmbits rurals d’Espanya, Portugal , França i Argentina. El treball documental-fotogràfic de Jarque subratlla el valor patrimonial d’aquests elements d’arquitectura rural integrats en el paisatge i reivindica una protecció i estima per la seua conservació i testimoni historicocultural.

L’exposició es podrà visitar a la Sala de Columnes de la Casa de Cultura fins al 10 de desembre.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...