Hui s’entreguen els llibres guardonats en els Premis Ciutat de Xàtiva 2015

Josep Franco, Carles Vicent Siscar i Josep Lluís Cebrià signaran exemplars de les seues obres

Xàtiva, 18 de novembre de 2016.– Hui divendres 18 de novembre tindrà lloc l’acte d’entrega dels llibres premiats en els XXXIII Premis Literaris Ciutat de Xàtiva, recentment editats per les editorials Bromera i Paper Plegat. L’acte se celebrarà a les 20h, a l’església de Sant Onofre, presidit pel regidor de Cultura, Jordi Estellés.

Les obres premiades en la XXXIII edició varen ser, en l’apartat de poesia, “Exposició Temporal”, de Carles Vicent Siscar (premi Ibn Hazm); en l’apartat d’assaig, “Els fumerals de rajola de Xàtiva, monuments de la industrialització”, de Josep Lluís Cebrià (premi Carlos Sarthou) i en l’apartat de narrativa, “Cinc cadàvers”, de Josep Franco (premi Blai Bellver). La cerimònia comptarà amb la intervenció dels autors premiats, els quals signaran exemplars en finalitzar l’acte.

L’acte estarà amenitzat per una dramatització a càrrec de Bicicleta Teatre, qui ha preparat per a l’ocasió un espectacle basat en l’obra d’autors com Joan Fuster, Vicent Andrés Estellés i Joan Sales, destacant la seua vinculació amb la nostra ciutat.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...