Joventut organitza un viatge a l’estació d’esquí de Javalambre

Es prepara un altre a Grandvalira per al primer cap de setmana de març

Xàtiva, 7 de febrer de 2017.- La Regidoria de Joventut ha organitzat una eixida a la neu per a aquest proper dissabte. El viatge té com a destinació l’estació d’esquí de Javalambre (Terol). Des de la Casa de Joventut informen que queden molt poques places disponibles i recorden als interessats que reserven les places el més aviat possible.

També s’està organitzant un altre viatge a la neu per al cap de setmana del 3 al 5 de març, concretament a l’estació de Grandvalira (Andorra). Inclou transport, allotjament, forfait i assegurances. El preu per als menors de 30 anys serà mes econòmic. També cap la possibilitat de no esquiar però sí fer turisme per Andorra. Les inscripcions ja estan obertes.

Per omplir la fitxa de inscripcions, cal anar a la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14 – tel. 96 227 43 42). Més informació al Centre d’Informació Juvenil o al correu electrònic joventut@ayto-xativa.es

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...